Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

12ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ερασιτεχνικών Οίνων και Αποσταγμάτων.









Αγαπητοί φίλοι,
Ο Σύλλογος «ΑΜΠΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΣ ΤΗΣ ΗΔΩΝΙΔΑΣ ΓΗΣ» διοργανώνει για  12η  χρονιά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ερασιτεχνικών Οίνων και Αποσταγμάτων, που θα λάβει χώρα στη Δράμα 8 και 9 Οκτωβρίου 2016.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
1.       Σάββατο 8/10/2016ώρα 14.00 μ.μ. στοHydramaGrandHotelστηΔράμα. Διαγωνισμός ερασιτεχνικών Οίνων και  Αποσταγμάτων από επιτροπές οινολόγων και αποσταγματοποιών.
2.       Κυριακή 9/10/2016 ώρα 19.00 στο Θεατράκι «Σωκράτη  Δημητριάδη»,  Αγίας Βαρβάρας. Απονομή βραβείων και γιορτή με εδέσματα από  τοπικά αλλαντοποιεία-τυροκομεία και με οίνους , προσφορά των Οινοποιείων της περιοχής.

Ο  Διαγωνισμός θα περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες:

   ΟΙΝΟΙ
1.Λευκοί-Ροζέ
2.Ερυθροί οίνοι του 2015
3.Ερυθροί  οίνοι προγενέστεροι του 2015
Για κάθε δείγμα 2 φιάλες των 750 κ.εκ.
  ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ 
 1.Σκέτα
 2.Αρωματικά
 3.Παλαιωμένα
             Για κάθε δείγμα 2 φιάλες των 500 κ.εκ.
Είναι δυνατή η συμμετοχή με περισσότερα δείγματα του ενός  ανά κατηγορία.
Τιμή συμμετοχής: 5 ευρώ για κάθε δείγμα.
Τα δείγματα αποστέλλονται έως την Παρασκευή 30/9/2016
Πληροφορίες στο τηλ. 6972996684 (Γιώργος)
Σας περιμένουμε να τιμήσετε την εκδήλωση και να γιορτάσετε μαζί μας.

Για το Δ.Σ.   
Ο πρόεδρος Αθ. Κύρτσης

5 σχόλια:

  1. Ετοιμαστείτε για μία οινική εκδρομή στην Δράμα αρχές Οκτωβρίου. Παρακαλώ σχολιάστε την οινική εκδρομή. 7 αναχώρηση από Μυτιλήνη και 9 αναχώρηση από Δράμα. Αν υπάρχουν προτάσεις και για ταξιδιωτικά γραφεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμαστείτε για μία οινική εκδρομή στην Δράμα αρχές Οκτωβρίου. Παρακαλώ σχολιάστε την οινική εκδρομή. 7 αναχώρηση από Μυτιλήνη και 9 αναχώρηση από Δράμα. Αν υπάρχουν προτάσεις και για ταξιδιωτικά γραφεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χίλια μετά χαράς αλλά από την Μυτιλήνη που είμαστε είναι κάπως δύσκολο, θα το κάνω όμως πρόταση στο σύλλογο ίσως κάποια ομάδα μελών να ενδιαφέρεται. Σας ευχαριστούμε και καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χίλια μετά χαράς αλλά από την Μυτιλήνη που είμαστε είναι κάπως δύσκολο, θα το κάνω όμως πρόταση στο σύλλογο ίσως κάποια ομάδα μελών να ενδιαφέρεται. Σας ευχαριστούμε και καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Harrah's Resort Southern California - Mapyro
    MapYRO provides 과천 출장마사지 easy driving 의왕 출장안마 directions 파주 출장마사지 to Harrah's Resort Southern 군산 출장안마 California, Directions to Harrah's Resort 서산 출장샵 Southern California (Things to Know).

    ΑπάντησηΔιαγραφή